Onze spelers en regisseur stellen zich graag aan u voor

___________________________________________________________________

Bas de Bont  –  Regisseur

Sinds een paar jaar ben ik mijn plek in de spotlight aan het verruilen voor een rol buiten de spotlight. Na jaren te werken als professioneel acteur maak ik sinds drie jaar de switch naar regisseur om mijn innerlijke gekte, met hilarische komedies de vloer op te toveren. En met deze groep moet dat zeker gaan lukken, want het is een te gekke groep! 

___________________________________________________________________

Jet Verbruggen  –  Gastrolspeelster

Een stille wens vanuit mijn jeugd was om de toneelopleiding te gaan doen. Dat is toen niet doorgegaan. Maar dit jaar heb ik er gehoor aan geven vandaar dat ik me heb aangesloten bij de enthousiaste leden van Klavertje Vier.

___________________________________________________________________

Betsie School

Sinds ik in 1995 overstag ben gegaan voor een klein rolletje, is toneel voor mij een gezellige hobby geworden waaraan ik samen met de andere leden veel plezier beleef.

___________________________________________________________________

Leon van Aalst

Alweer een aantal jaren ben ik lid van onze prachtige toneelvereniging. Ieder jaar duik ik weer met veel plezier in een rol die ik toegedeeld krijg. Het verveelt nooit om te oefenen en als de uitvoeringen naderen begint de adrenaline al te borrelen. Altijd fantastisch om het publiek te zien en horen genieten. Daar doe ik het voor !!!!

___________________________________________________________________

Koss van de Wijdeven

Sinds mijn 12de ben ik bezig met theater en ik wilde graag een nieuwe uitdaging.
Toen kwam ik bij Klavertje Vier uit.
In 2021 heb ik mezelf aangemeld bij deze leuke enthousiaste club. En ik hoop dat ik nog vele jaren mag blijven.

________________________________________________________________

 Willem van de Sande

Sinds 2015 lid van toneelvereniging Klavertje Vier.

Jarenlang meegedaan aan de Nijnselse Bonte Avonden met sketches en samenspraken, maar dit is pas het echte werk. Het kost veel energie, maar ik krijg en nog meer energie van terug. Het is super leuk om te doen met een groep fijne mensen.

Tot ziens bij een van onze voorstellingen

________________________________________________________________

 Suzan Sijbers

Eerst stond ik achter de schermen en inmiddels sta ik alweer een paar jaar voor de schermen, op het toneel!
En dat is leuk! Ontzettend leuk.
Ik vind het ontzettend gaaf om in mijn rol te duiken, ik geniet van de repetities om uiteindelijk met deze gezellige groep mensen een mooi stuk voor jullie te spelen.
Hopelijk zien we elkaar snel!

________________________________________________________________

Marie-Louise van Heijst

Ondertussen speel ik alweer een aantal jaren mee bij Klavertje Vier.
Wat een enthousiaste mensen zitten er bij deze club.
Het voelt erg goed om met elkaar te repeteren en te proberen om er een prachtige voorstelling van te maken waar het publiek van kan genieten.

________________________________________________________________

Joost van Vugt

Met veel plezier heb ik de gekste rollen gespeeld in mijn eigen dorp Liempde.
De lach van het publiek geeft een enorme kick. Sinds ik lid ben bij Klavertje Vier voel ik me thuis bij deze vrolijke club. 

                                        ____________________________________________________________                                               

Jessie van de Loo

Na een aantal jaar met veel plezier toneel te hebben gespeeld in mijn geboortedorp Liempde, werd het tijd voor iets nieuws: toneelvereniging Klavertje Vier. Ik voelde me direct thuis tussen deze enthousiaste club mensen.
Ik kan niet wachten om met deze fijne groep een topvoorstelling neer te zetten. Komt u ook kijken?

 

________________________________________________________________

Bianca Agterberg 

Voordat ik lid werd was ik jarenlang een trouwe bezoeker van de voorstellingen van Klavertje Vier.
Elke keer was het weer genieten van het enthousiasme van alle spelers.
En steeds dacht ik:”Hoe leuk zou het zijn om zelf eens op de planken te staan?”
En mijn wens is uitgekomen. Intussen ben ik alweer een aantal jaren betrokken bij deze club.

 

________________________________________________________________