Onze spelers, regisseur en penningmeester stellen zich graag aan u voor

___________________________________________________________________

In memoriam Noud van de Zanden  

Noud van der Zanden is oprichter, erelid en nestor van Klavertje Vier.
Noud heeft 30 jaar meegespeeld. Na zijn actieve carrière is Noud jarenlang nauw betrokken geweest bij de club.
Tot ons groot verdriet is Noud op maandag 23 maart  2020 overleden.
Wij zullen hem missen.

___________________________________________________________________

Bas de Bont  –  Regisseur

Sinds een paar jaar ben ik mijn plek in de spotlight aan het verruilen voor een rol buiten de spotlight. Na jaren te werken als professioneel acteur maak ik sinds twee jaar de switch naar regisseur om mijn innerlijke gekte, met hilarische komedies de vloer op te toveren. En met deze groep moet dat zeker gaan lukken, want het is een te gekke groep! 

___________________________________________________________________

Johan van de Sande – penningmeester

Johan is al sinds jaar en dag penningmeester van Klavertje Vier. Verder is Johan achter de schermen actief waar nodig.

___________________________________________________________________

Betsie School

Sinds ik in 1995 overstag ben gegaan voor een klein rolletje, is toneel voor mij een gezellige hobby geworden waaraan ik samen met de andere leden veel plezier beleef.

___________________________________________________________________

Leon van Aalst

Alweer een aantal jaren ben ik lid van onze prachtige toneelvereniging. Ieder jaar duik ik weer met veel plezier in een rol die ik toegedeeld krijg. Het verveelt nooit om te oefenen en als de uitvoeringen naderen begint de adrenaline al te borrelen. Altijd fantastisch om het publiek te zien en horen genieten. Daar doe ik het voor !!!!

___________________________________________________________________

 Rieky van de Ven

Ik speel al vanaf 1994 toneel bij de toneelvereniging in Nijnsel. We hebben een hele leuke club en daarom is het ook één van mijn grootste hobby’s geworden. Verder hoop ik nog heel lang bij “Klavertje Vier” te kunnen spelen, maakt niet uit in welke rol. Tenslotte gaat het om de gezelligheid en is het een stukje ontspanning.

________________________________________________________________

 Willem van de Sande

Sinds 2015 lid van toneelvereniging Klavertje Vier.

Jarenlang meegedaan aan de Nijnselse Bonte Avonden met sketches en samenspraken, maar dit is pas het echte werk. Het kost veel energie, maar ik krijg en nog meer energie van terug. Het is super leuk om te doen met een groep fijne mensen.

Tot ziens bij een van onze voorstellingen

________________________________________________________________

 Suzan Sijbers

Eerst stond ik achter de schermen en inmiddels sta ik alweer een paar jaar voor de schermen, op het toneel!
En dat is leuk! Ontzettend leuk..
Ik vind het ontzettend gaaf om in mijn rol te duiken, ik geniet van de repetities om uiteindelijk met deze gezellige groep mensen een mooi stuk voor jullie te spelen.
Hopelijk zien we elkaar snel!

________________________________________________________________

Marie-Louise van Heijst

Voor het derde jaar speel ik mee bij Klavertje Vier.
Wat een enthousiaste mensen zitten er bij deze club.
Het voelt erg goed om met elkaar te repeteren en te proberen om er een prachtige voorstelling van te maken
waar het publiek van kan genieten.

________________________________________________________________

Ellis Rijkers

Ellis speelt nu voor het tweede jaar mee met Klavertje Vier.
Na jarenlang mee gedaan te hebben met de Prinsenzittingen en Bonte Avonden, is toneel nu haar nieuwe uitdaging.!

                                             ________________________________________________________________                                               

Sander van de Ven

Na twee jaar afwezigheid ben ik terug! Deze keer in de rol van Floris. Een flamboyante knul met slappe handjes die behoorlijk aanwezig is. Wederom een hele mooie uitdaging om dit hilarische blijspel tot een Nijnsels succesnummer te maken waar nog lang over nagepraat zal worden. Graag tot ziens bij één van onze voorstellingen in maart.

________________________________________________________________

Bianca Agterberg – Gastrolspeelster

De afgelopen 3 jaar was ik een trouwe bezoeker van de voorstellingen van Klavertje Vier. Elke keer was het weer genieten van het enthousiasme van alle spelers. Hoe leuk zo het zijn om zelf eens op de planken te staan? En het is uitgekomen! Dit jaar mag ik een gastrol vervullen! Ik heb er zin in! Komt u kijken?

________________________________________________________________