Onze spelers, regisseur, assistent-regisseur en erelid stellen zich graag aan u voor

___________________________________________________________________

Noud van de Zanden  –  Erelid

Oprichter, erelid en nestor van Klavertje Vier speelt na 30 jaar niet meer mee. Is op de achtergrond nog steeds nauw betrokken bij de club.

___________________________________________________________________

20160926_193729

Lotte de Krom  –  Regisseur

Ik ben afgestudeerd theaterdocent en ik mag dit jaar voor het tweede jaar deze enthousiaste, hardwerkende groep regisseren. Niets geeft meer plezier dan hun spelplezier! Ik heb er weer zin in.

___________________________________________________________________

Johan_vd_Sande

Johan van de Sande  –  Assistent regisseur

Eerst 10 jaar de regie gedaan. Nu werkzaam achter de schermen.

___________________________________________________________________

Betsie_School

Betsie School

Sinds ik in 1995 overstag ben gegaan voor een klein rolletje, is toneel voor mij een gezellige hobby geworden waaraan ik samen met de andere leden veel plezier beleef.

___________________________________________________________________

Leon_v_aalst

Leon van Aalst

Alweer een aantal jaren ben ik lid van onze prachtige toneelvereniging. Ieder jaar duik ik weer met veel plezier in een rol die ik toegedeeld krijg. Het verveelt nooit om te oefenen en als de uitvoeringen naderen begint de adrenaline al te borrelen. Altijd fantastisch om het publiek te zien en horen genieten. Daar doe ik het voor !!!!

___________________________________________________________________

Rieky_vd_Ven

 Rieky van de Ven

Ik speel al vanaf 1994 toneel bij de toneelvereniging in Nijnsel. We hebben een hele leuke club en daarom is het ook één van mijn grootste hobby’s geworden. Verder hoop ik nog heel lang bij “Klavertje Vier” te kunnen spelen, maakt niet uit in welke rol. Tenslotte gaat het om de gezelligheid en is het een stukje ontspanning.

___________________________________________________________________

Henk_Dortmans

Henk Dortmans

Al heeeel lang bij de club. Ik doe ’t ontzettend graag. Repetities zijn voor mij ontspanningsavonden, zijn gezellig, leuke medespelers, jong en oud. Ik heb diverse typetjes gespeeld. Alle typetjes is wennen, maar ieder jaar weer een uitdaging.

________________________________________________________________

willem_vd_sande

 Willem van de Sande

Sinds 2015 lid van toneelvereniging Klavertje Vier.

Jarenlang meegedaan aan de Nijnselse Bonte Avonden met sketches en samenspraken, maar dit is pas het echte werk. Het kost veel energie, maar ik krijg en nog meer energie van terug. Het is super leuk om te doen met een groep fijne mensen.

Tot ziens bij een van onze voorstellingen

________________________________________________________________

jolijn-00000002

 Jolijn van Rooij

Al enkele jaren ging ik met een grote lach naar de toneelstukken van Klavertje Vier kijken.
Super happy was ik dus toen ik vorig jaar voor het eerst zelf met deze groep op de planken mocht staan. Ook dit jaar belooft het een heel mooi stuk te worden. Ik heb er zin in!

________________________________________________________________

Marie-Louise van Heijst

Voor het eerst speel ik dit jaar een gastrol bij toneelvereniging Klavertje Vier. Wat een enthousiaste club mensen zitten bij deze club. Het voelt erg goed om hier dit jaar deel van uit te mogen te maken. Ik heb er veel zin in.

________________________________________________________________

Bart Willems

Nadat ik eerder 4 jaar gespeeld heb bij een toneelvereniging in het mooie Elsendorp, moest ik 2,5 jaar geleden met toneel stoppen omdat ik een studie ging volgen.
Inmiddels is deze studie afgerond en kwam er een plaatsje vrij als gastrolspeler bij Klavertje Vier. Vol enthousiasme heb ik gereageerd en er kwam na een leuk gesprek groen licht vanuit het bestuur. Zodoende zal ik in maart dus mijn debuut maken op de planken van Klavertje Vier.