Graag stellen de spelers die dit jaar mee spelen, de (assistent)regisseur, én ons erelid zich aan u voor!

____________________________________________________________________________

Noud van de Zanden

Oprichter, erelid en nestor van Klavertje Vier speelt na 30 jaar niet meer mee. Is op de achtergrond nog steeds nauw betrokken bij de club.

 

 

 

______________________________________________________________________________

Lotte de Krom; Regisseur

Ik ben afgestudeerd theaterdocent en ik mag dit jaar voor het tweede jaar deze enthousiaste, hardwerkende groep regisseren. Niets geeft meer plezier dan hun spelplezier! Ik heb er weer zin in. 

20160926_193729

____________________________________________________________________________

 Johan van de Sande

Eerst 10 jaar de regie gedaan. Nu werkzaam als regie-assistent en achter de schermen.

Johan_vd_Sande

_____________________________________________________________________________

Betsie School

Sinds ik in 1995 overstag ben gegaan voor een klein rolletje, is toneel voor
mij een gezellige hobby geworden waaraan ik samen met de andere leden veel plezier beleef.

Betsie_School

__________________________________________________________________________

Betsy Verhagen

Als de “r” in de maand komt is er ook weer de r van repetitie op maandagavond. Als heel lang ben ik bij deze gezellige club. Heerlijk om eens in de rol van een ander te kruipen.

Betsy_Verhagen

_________________________________________________________________________

Leon van Aalst

Alweer een aantal jaren ben ik lid van onze prachtige toneelvereniging. Ieder jaar duik ik weer met veel plezier in een rol die ik toegedeeld krijg. Het verveelt nooit om te oefenen en als de uitvoeringen naderen begint de adrenaline al te borrelen. Altijd fantastisch om het publiek te zien en horen genieten. Daar doe ik het voor !!!!

Leon_v_aalst

___________________________________________________________________________

 Rieky van de Ven

Ik speel al vanaf 1994 toneel bij de toneelvereniging in Nijnsel. We hebben een hele leuke club en daarom is het ook één van mijn grootste hobby’s geworden. Verder hoop ik nog heel lang bij “klavertje vier” te kunnen spelen, maakt niet uit in welke rol. Tenslotte gaat het om de gezelligheid en is het een stukje ontspanning.

Rieky_vd_Ven

 __________________________________________________________________________

Willem van de Sande

Sinds 2015 lid van toneelvereniging Klavertje Vier.
Jarenlang meegedaan aan de Nijnselse Bonte Avonden met sketches en samenspraken, maar dit is pas het echte werk. Het kost veel energie, maar ik krijg en nog meer energie van terug. Het is super leuk om te doen met een groep fijne mensen.
Tot ziens bij een van onze voorstellingen

willem_vd_sande

_____________________________________________________________________

Henk Dortmans

Al heeeel lang bij de club. Ik doe ’t ontzettend graag. Repetities zijn voor mij ontspanningsavonden, zijn gezellig, leuke medespelers, jong en oud. Ik heb diverse typetjes gespeeld. Alle typetjes is wennen, maar ieder jaar weer een uitdaging.

Henk_Dortmans

__________________________________________________________________________

Jolijn van Rooij

Vorig toneelstuk speelde ik voor het eerst mee. Als nieuweling in de groep was het meteen gezellig en hoor je er gelijk bij. Dit bleef heel de repetitietijd zo, en ook tijdens de voorstellingen was er veel lol! Dus nu weer met volle energie op  naar het volgende toneelstuk, waar we in maart mee op de planken te staan.

jolijn-00000002

_________________________________________________________________________

Marie-Louise van Heijst

Voor het eerst speel ik dit jaar mee met een gastrol bij toneelvereniging Klavertje Vier.
Wat een enthousiaste club mensen zitten bij deze club. Het voelt erg goed om hier dit jaar deel van uit te mogen te maken.
Ik heb er veel zin in.

_______________________________________________________________________

Bart Willems

Nadat ik eerder 4 jaar gespeeld heb bij een toneelvereniging in het mooie Elsendorp moest ik 2,5 jaar geleden met toneel stoppen omdat ik een studie ging volgen.
Inmiddels is deze studie afgerond en kwam er een plaatsje vrij als gastrolspeler bij klavertje vier. Vol enthousiasme heb ik gereageerd en er kwam na een leuk gesprek groen licht vanuit het bestuur. Zodoende zal ik in maart dus mijn debuut maken op de planken van klavertje vier.