Betsie_School

Betsie School

Sinds ik in 1995 overstag ben gegaan voor een klein rolletje, is toneel voor mij een gezellige hobby geworden waaraan ik samen met de andere leden veel plezier beleef.

Betsy_Verhagen

Betsy Verhagen

Als de “r” in de maand komt is er ook weer de r van repetitie op maandagavond. Als heel lang ben ik bij deze gezellige club. Heerlijk om eens in de rol van een ander te kruipen.

 Johan_vd_Sande

Johan van de Sande

Eerst 10 jaar de regie gedaan. Nu werkzaam achter de schermen.

 susan_sijbers

Susan Sijbers

Na wat jaartjes achter de schermen te hebben geholpen bij de schmink, mag ik dit jaar voor het eerst zelf op de planken staan. Ik heb regelmatig gezegd; “Henk, Als je nog ooit iemand nodig hebt..?!?”.. Toen Henk in September vroeg of ik mee wilde spelen, was ik gelijk enthousiast! Klavertje 4 is een gezellig en gemeleerd gezelschap. Een club mensen waar ik me (als inmiddels ex- Nijnselse) prima thuis voel! Graag zie ik jullie bij een van de voorstellingen. Groetjes Suzan Sijbers.

   Leon_v_aalst

Leon van Aalst

Alweer een aantal jaren ben ik lid van onze prachtige toneelvereniging. Ieder jaar duik ik weer met veel plezier in een rol die ik toegedeeld krijg. Het verveelt nooit om te oefenen en als de uitvoeringen naderen begint de adrenaline al te borrelen. Altijd fantastisch om het publiek te zien en horen genieten. Daar doe ik het voor !!!!

 

 

 Noud_vd_Zanden

Noud van de Zanden

Oprichter, erelid en nestor van Klavertje Vier speelt na 30 jaar niet meer mee. Is op de achtergrond nog steeds nauw betrokken bij de club.

 Rieky_vd_Ven

Rieky van de Ven

Ik speel al vanaf 1994 toneel bij de toneelvereniging in Nijnsel. We hebben een hele leuke club en daarom is het ook één van mijn grootste hobby’s geworden. Verder hoop ik nog heel lang bij “klavertje vier” te kunnen spelen, maakt niet uit in welke rol. Tenslotte gaat het om de gezelligheid en is het een stukje ontspanning.

 

 

 

 

 jolijn-00000002

 Jolijn van Rooij

Vorig toneelstuk speelde ik voor het eerst mee. Als nieuweling in de groep was het meteen gezellig en hoor je er gelijk bij. Dit bleef heel de repetitietijd zo, en ook tijdens de voorstellingen was er veel lol! Dus nu weer met volle energie op  naar het volgende toneelstuk, waar we in maart mee op de planken te staan!

 Henk_Dortmans

Henk Dortmans

Al heeeel lang bij de club. Ik doe ’t ontzettend graag. Repetities zijn voor mij ontspanningsavonden, zijn gezellig, leuke medespelers, jong en oud. Ik heb diverse typetjes gespeeld. Alle typetjes is wennen, maar ieder jaar weer een uitdaging.

 willem_vd_sande

Willem van de Sande

Sinds 2015 lid van toneelvereniging Klavertje Vier.

Jarenlang meegedaan aan de Nijnselse Bonte Avonden met sketches en samenspraken, maar dit is pas het echte werk. Het kost veel energie, maar ik krijg en nog meer energie van terug. Het is super leuk om te doen met een groep fijne mensen.

Tot ziens bij een van onze voorstellingen

 

 

 

   20160926_193729  

Lotte de Krom;  regisseur

Ik ben een net afgestudeerd docerend maker en ik heb dit jaar de eer om als “jonkie” deze al jaren standhoudende leuke, enthousiaste en gemotiveerde groep te regisseren.

Dit belooft een feestje te worden!